https://www.jvghandelsonderneming.nl/informatie/retourneren-van-artikelen/_355____NL
 
2012042516185897
Veel artikelenvast in het assortiment
Mits op voorraadvandaag verzonden
Gratis verzonden vanaf € 75anders € 7,25 verzendkosten

Retourneren van artikelen

Retourneren
U bestelt zonder enig risico want u kunt uw bestelling retourneren binnen de bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u het (laatste) product van uw bestelling ontvangt.

Tijdens de periode van bedenktijd kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in originele verpakking retourneren. Verzegelde producten kunnen na het verbreken van de verzegeling niet geretourneerd worden.

Producten die retour gezonden worden, kunnen door jvghandelsonderneming.nl  NIET geaccepteerd worden in geval van:

Bedenktijd verlopen
Zonder compleet en ingevuld retourdocument
Bij onvoldoende frankering van uw retourzending
De verzegeling is verbroken
Beschadigingen of onderdelen ontbreken
Producten die gebruikerssporen (o.a. vuil/reuk/viezigheid)  vertonen
Zonder originele verpakking
Producten die op basis van hygiëne niet geretourneerd kunnen worden
Gratis of bonus producten
Producten die speciaal besteld zijn voor u

Indien producten voldoen aan bovenstaande uitzonderingen, wordt er geen retourbetaling uitgevoerd, uw eigendom op de producten vervalt en wij vernietigen de producten.

Natuurlijk kunt u ook op onze locatie in Kortenhoef komen ruilen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bovenstaand, neem altijd het ingevulde retourformulier mee en laat ons van te voren even weten wanneer u langs wilt komen per telefoon, sms, app of mail.

Verstuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons toe. U betaalt zelf de verzendkosten. U bent zelf verantwoordelijk dat wij het pakket ontvangen. Zog voor een bewijs van aflevering door diegene die het pakket bij ons aflevert. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour. Indien uw retourzending door ons NIET geaccepteerd wordt (zie bovenstaande tekst) ontvangt u geen geld retour.

Ruilen
Als u uw artikel wilt ruilen, dan moet u het nieuwe product bestellen in de webshop en het bestaande product retourneren volgens deze retourprocedure.

Retourmelden
Retourneren doet u door de volgende stappen uit te voeren:

U kunt uw aankoop retour sturen binnen 14 dagen bedenktijd; print het retourformulier en voeg deze compleet ingevuld in de verpakking. Stuur het pakket naar JVG Handelsonderneming, Emmaweg 48, 1241 LH Kortenhoef. Vermeld op de buitenzijde van het pakket in grote letters RETOUR. Zorg dat uw adres op de buitenzijde van het pakket zichtbaar is en zorg dat de zending binnen 14 dagen nadat u het heeft ontvangen bij ons is afgeleverd.